Tänään soini taas aukaisi sanaisen arkkunsa eduskunnassa. Tekstiä tulee paljon , mutta kuka kiinnittää  huomiota Soinin sanojen sisältöön?

Koska Soinin puolue on esittänyt mitään konkreettista Eu-tuista kieltäytymisen lisäksi. Ei pitkään aikaan , lausunnot ovat kuin pikku lapsien tai muuten vielä vastuuttomien ihmisten suusta. Kaikkia on kiva arvostella , mutta todellisia vaihtoehtoja esim. talouden hoitoon ei juuri ole näkynyt eikä kuulunut. helppoa on arvostella muiden tekemmisiä , mutta omat tekoset ovat aivan 0-luokkaa. Soini arvostelee kärkkäästi muiden tekemisiä unohaten oman puolueensa tekemättä jättämiset. Mitä konkreettista puolue on saanut aikaan eduskunnassa ? Hauskoja ja kärkeviä puheita on riittänyt , tekoja ei.

Soini on ruvennut pelkäämään , toisin kuin hän itse väittää. Ei Soini niin tyhmä ole , etteikö tietäisi puoklueen olevan näillä eväillä suosionsa huipulla. Kun mitään todellista muutosta ei saada aikaan , paljastuu ennen pitkää aatteen ohuus. Talous on tärkeä asia ja taskun pohjalla on oltava jotain , mistä ammentaa, jos muutoksia tehdään. Jos annetaan toisille , täytyy toisilta ottaa jaettavaa. Ei Soininkaan johdolla kenenkään taskuun muodostu mitään ihmeellistaä runsauden sarvea , josta jaettavaa riittää jatkuvasti.

Vastuuta puolue ei kykene kantamaan missään asiassa ja tulevaisuus näyttää , ettei omakaan pesä puhtaana pysy.