Ajankohtaisen kakkosen homoilta on saanut netin pursuamaan kirjoituksia , joten tekaistaan joukon jatkoksi aivan samaa soopaa kun aiemminkin on kirjoitettu.

Kukaan ei kai ole riistämässä homoilta ihmisoikeuksia , kuten jotkut ovat kirjoittaneet. Kirkolla on kai jokin oikeus pitää kiinni omista säännöistään ja päättää miten kirkon sisällä toimitaan niin kauan kuin lakeja ei rikota vrt naispappeus. Se miten kirkon säännöissä on sanottu homoista on kirkossa heidän omien päätöstensä mukainen asia.

Useat kantaa ottannet arvostelijat eivät kuulu kirkkoon. He kun eivät suoranaisesti tue toimintaa , miksi heidän sitten pitäisi saada vaikuttaa kirkon asioihin ? Monet eroavat kirkosta , koska eivät halua maksaa kirkollisveroa vaan säästää nekin rahat johonkin ’tärkeämpään’. Totta varmaan onkin , että kirkko voisi käyttää enemmän rahoistaan varsinaiseen toimintaansa eikä vain tyhjien kirkkosalien ylläpitämiseen. Kuitenkin näille kirkosta eronneille näyttääkin yhtäkkiä irkko olevankin läheinen asia silloin , kun se ottaa kantaa itselle tärkeään asiaan. Homojen ja lesbojen asiasta näyttää tulleen koko kansan asia , koska sen käsittelemiseen käytetään niin paljon vaivaa ja palstametrejä.

Jos homoutta sanotaan epänormaaliksi , nousee kauhea äläkkä. Ei kai se normaalia voi olla , koska muutenhan koko eläinkunta kuolisi sukupuuttoon. Vai onko ihminen jotenkin kuonnosta poikkeava eläin , kuten kirkko Raamattua julistaa. Silloinhan nämä arvostelijat kuitenkin ottavat uskonnosta yhden asian , mutta eivät voi millään hyväksyä jotain toista , joka on heidän oman mielipiiteensä vastaista. Jotenkin tämä on epäloogista.

Kuitenkin olen jo kauan ollut sitä mieltä , että kirkko tulisi  erottaa valtiosta kokonaan. Sen jälkeen se voisi tehdä omat päätöksensä muista välittämättä , kunhan vain noudattaisi voimassa olevia lakeja. Hankkisi sitten omat rahansa ja käyttäisi ne kuten haluaa .